top of page

Info

Locatie

MellowflowMotion is gelegen te Maastricht 

Werkwijze

U heeft een idee, concept of een event wat u graag vastgelegd wilt hebben, hoe nu verder?

Bij MellowflowMotion gaan wij als volgt te werk:

Stap 1 - Kennismaking & offerte

Wij beginnen natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Dit kan fysiek, telefonisch, online of per e-mail. Hierin verteld u wat uw wensen zijn en bespreken wij wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Op basis van dit gesprek maken wij voor u een offerte.

Stap 2 - Pre-Productie

Als u akkoord bent gegaan met de offerte en de algemene voorwaarden beginnen de voorbereidingen. We starten met het inplannen van de film dag(en). Afhankelijk van de opdracht maken wij tijdens de pre-productie een storyboard. 

Stap 3 - Productie

Afhankelijk van wat vooraf is afgesproken beginnen de draaidagen op locatie. U heeft zelf de regie in handen maar dit nemen wij ook graag van u over. Zodat u zich op de dag zelf nergens om hoeft druk te maken.

Na het filmen begint het edit proces. Ook hier heeft u de keuze van hoeveel input u heeft.

Stap 4 - Post-Productie

Wij hebben aan het eind van de productie of tijdens de pre-productie proces een datum afgesproken waar wij de eerste versie van de video bij u aanleveren. De eerste versie kan samen bekeken worden voor directe feedback of online doorgestuurd worden. Deze versie bevat een watermerk en kan nog aangepast worden naar uw wensen.

Zodra u tevreden bent over het eindresultaat en de factuur voldaan is ontvangt u de volledige video zonder watermerk. 

WhatsApp Image 2021-11-20 at 14.33.32.jpeg
Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht!

Contact Link
bottom of page